Uppling tillbaka som tränare i Junsele

Conny Uppling är tillbaka som tränare i Junsele IF som är nya i division 4. Uppling förde upp Junsele till division 2 2010 men det blev bara en säsong i norrtvåan.

Conny Uppling har också varit huvudtränare för Undrom, Remsle och Sollefteå. Han fick sparken från Sollefteå efter halva säsongen 2013 då Sollefteå låg illa till i division 3. Uppling tog över Anundsjö efter Yngve Persson när bara två omgångar var kvar av division 2 Norrland 2009. Anundsjö vann två sista matcherna och behöll platsen i serien.

Därför valde Rasmus Engström Sollefteå GIF

Friska Viljor ser ut att förlora en handfull spelare. Inget konstigt med det eftersom laget åkte ur division 2. Men samtidigt har det inte kommit sådana signaler från ledningen.

Finns det klubbar som kan locka med lite pengar gör det givetvis extra intressant för en spelare. Även om det inte handlar om ”fantasisummor” eller Danne Johansson löner… så blev det nog ett ganska lätt beslut till slut för Herman Johansson. Sedan spelade det nog in rätt mycket att Jerry Carlström tagit över som tränare för Bredbynlaget. Carlström tränade Herman Johansson i Friska Viljors U17 för några år sedan. Att Anundsjö är i en serie högre upp än FV hade såklart betydelse också.

Gör Herman Johansson en kanonsäsong i AIF får han säkerligen anbud från klubbar i division 1 eller högre. Om han själv är mogen för det och vill röra på sig. Det var länge sedan jag sett en större bollbegåvning på dessa breddgrader. Herman Johansson blir 20 år nästa år. Det ska bli intressant att se samarbetet mellan Joel Åman och Herman Johansson i Anundsjö. Finns stora chanser till succé.

Att Rasmus Engström, Friska Viljors bästa målskytt de senaste åren, skulle hamna i Sollefteå GIF, FV:s seriekollega, kom som en stor överraskning för mig.

”Anledningen till att jag byter till Sollefteå är att jag vill ha ett miljöombyte. Vill se hur mycket jag kan utvecklas i en ny miljö och sen så känner jag Andreas Persson som är tränare i Sollefteå (han tränade mig i Ångermanlands landskapslag) och tycker att han är bra”, skriver Engström i ett SMS.

Anfallaren och yttermittfältaren Rasmus Engström, 20, gjorde tre säsonger i FV. Det blev 37 mål på 48 seriematcher, åtta av dem kom i division 2 på 14 matcher.

Rutinerade Johan Vestin, 34, har skrivit på för Gottne, en annan konkurrent till FV. Niclas Håkansson, 20, spelintelligent mittfältare i FV, kan också hamna i Anundsjö. Division 2-laget Härnösands FF är också intresserade av Håkansson.

Gibson blir Friska Viljors nye tränare?

För hans utveckling och möjlighet att spela högre upp så var Andrew Mills tvungen att lämna division 3-laget Friska Viljor. Mills medger att det är med ett tungt hjärta han slutar i Friska Viljor. Andrew Mills hade stor del i att FV kom tvåa i mellersta trean förra året, och avancerade till division 2 efter vinst i andra kvalomgången mot IFK Östersund som han nu ska vakta målet för i division 2 Norrland. Jämtarna tog hem mellersta trean överlägset, 16 poäng före Kramfors-Alliansen. IFK Östersund tappade fyra poäng, sköt 101 mål och släppte in åtta.

I årets division 2 Norrland var Andrew Mills väldigt bra under våromgången. Han var inte lika vass efter sommaruppehållet, men FV:s försvarsspel var direkt uselt och han lämnades ensam flera gånger.

Friska Viljor skriver på sin hemsida att man gjort klart med en ny målvakt. Han kommer att presenteras inom kort. Enligt bloggens kontakter är det en målvakt från Australien.

Det blir som bekant även en ny tränare i Friska Viljor. Josip Pavic tackade nej till ett tredje år och han jobbar nu som sportchef i klubben. Uppgifter till bloggen gör gällande att engelsmannen Stuart Gibson är ett hett namn att ta över som huvudcoach i FV. Gibson tränade division 2-laget Boden i år. Han har tidigare varit tränare för Umeå FC och damlaget Umeå Södra i Sverige.

Denna blogg fungerade som tändvätska

Hörde att Ronny Dahlberg, assisterande tränare i Anundsjö i år, använde denna blogg för att peppa spelarna inför slutdelen av säsongen. ”Detta ska inte hända”, sa han eftertryckligt sedan han läst upp vad jag hade skrivit. Med en handfull omgångar kvar av division 2 Norrland gick jag igenom bottenlagens återstående matcher och kom fram till att Anundsjö skulle åka ur – och det ganska rejält. Men Anundsjö tog fram något igen som klubben visat flera gånger förut under höstomgången.
Det finns något speciellt i denna klubb från Bredbyn, viljan och styrkan att alltid komma tillbaka när det ser som mörkast ut och nästan alla räknat ut dem.
Anundsjö plockade tio poäng på de fem sista seriematcherna. Och sedan fick Anundsjö stopp på Petter Thelin som gick mållös från de två kvalmatcherna som lockade nästan 2000 åskådare! Drygt 900 på varje match.
Magnus Bild har gjort ett bra jobb i Anundsjö. Han tog över som huvudtränare sedan Sergiu Tanurchov lämnade tidigt på säsongen. Har fått höra att Magnus Bild troligtvis inte kommer att fortsätta i Anundsjö. Om det stämmer är det inte bra att klubben återigen byter huvudcoach. Det skulle innebära den fjärde på två år. Lennart ”Kral” Andersson fick sparken efter sju omgångar 2015. Nämnde Tanurchov tog över och sedan blev det Magnus Bild.
Kramfors kommer säkert tillbaka, klubben vill upp i tvåan, och om man lyckas behålla Petter Thelin och resten av stommen slåss Kramfors och Friska Viljor om seriesegern nästa år. Men har svårt att tro att Petter Thelin blir kvar i division 3 ännu en säsong. Han vill spela högre upp. För några år sedan var han i division 1, utlånad från Malmö FF, men Petter Thelin kommer att vara mycket noggrann när det gäller klubbvalet. Han har tidigare sagt att det ska kännas rätt till hundra procent så att han är övertygad om att miljön stimulerar hans utveckling som fotbollsspelare.

Stora problem i FV inför derbyt

Det är utan tvekan det största och viktigaste derbyt någonsin. Det ska bli oerhört spännande och intressant att se lördagens match på Skyttis. Förlust för Anundsjö innebär att klubben åker ner i division 3, där har Anundsjö inte varit sedan 2003. Tionde förlusten i följd för Friska Viljor skulle innebära att sista omgången blir helt avgörande vilket av Anundsjö och FV som får kvala för att behålla platsen i division 2 Norrland. Visst kan Strömsbergs också hamna på kvalplats men jag är ganska övertygad om att Tierplaget grejar tre poäng till. De möter Valbo borta och Söderhamn hemma i sista omgången.
Anundsjö kunde ha kommit upp på samma poäng som FV i lördags. Men det blev 0-1 förlust mot Gällivare/Malmberget i en match där Anundsjö skapade tillräckligt många målchanser för att ta tre poäng. Jag såg inte matchen på Olympia, utan var på Skyttis. FV åkte på nionde raka förlusten (!). Nykomlingen har rasat ihop fullständigt, och det är försvarsspelet som inte alls fungerar. Timrås tre mål kom till efter markeringsmissar. FV har ändrat ofta i fyrbackslinjen under de senaste veckorna på grund av skador/avstängningar. Det ser tungt ut inför derbyt. Lagkaptenen och mittbacken Frans Eriksson var inte med mot Timrå på grund av knäproblem. Det är osäkert om han kan spela mot Anundsjö. Nye Gideon Tinat från Nigeria är avstängd på lördag. Han har varit mittback i alla fyra matcher i FV. Mittbacken Frank Amani är också avstängd. Defensive mittfältaren Niclas Håkansson, som spelade mittback i lördags, missar troligen också derbyt på grund av ljumskproblem. Anfallaren Tobias Stenberg, ny från just Anundsjö, har spelat färdigt för säsongen. Stenberg skadade knäet mot Timrå.
Derbyt borde fylla Skyttis rejält. Kan vi hoppas på en publiksiffra kring tusen?
Friska Viljor vann derbyt i våras med 3-1 inför 572 åskådare på Olympia. Toby Davis gjorde två mål och nämnde Tobias Stenberg ett. Igor Petsch var Anundsjös målskytt.
Anundsjö möter jumbon Ånge hemma på Olympia i sista omgången och Friska Viljor ställs mot Boden på bortaplan.

Det får inte bli åttonde raka förlusten på lördag

”Detta kommer att ordna sig, vi är inte oroliga”. Så har det låtit från tränare och spelare i Friska Viljor under hösten. Nu är FV uppe i sju (!) raka förluster. Jag är orolig. Att Josip Pavic inte ska prata i negativa ordalag är nog klokt av honom. FV är nykomling och laget innehåller en del unga spelare som inte varit på den här nivån tidigare. Men jag är säker på att Pavic är orolig nu när avståndet till de bakomvarande lagen minskat rejält på sistone.

Friska Viljor hade en lyckad våromgång. Det blev 18 poäng på de 13 första matcherna. Starten på hösten var bra, oavgjort hemma mot Valbo och seger borta mot Söderhamn. Kanske blev spelarna lite för bekväma sedan, man trodde att kontraket var så gott som säkrat och man slutade jobba 100 procent som ett lag som varit framgångsreceptet tidigare. Och ju fler förluster desto mer började man fundera. Det enkla och självklara gör man inte längre på planen, och osäkerheten sprider sig i gruppen.

Spelmässigt har det sett helt okej ut i vissa matcher under hösten, men FV har läckt oerhört mycket bakåt. Försvarsmässigt har det inte varit bra, 23 insläppta på de sju senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Åttonde förlusten i rad får inte komma på lördag.

Det är skarpt läge nu för FV. Strömsbergs från Tierp står för motståndet på lördag. Strömsbergs är på kvalplats, en poäng bakom FV, och efter helgens matcher återstår tre omgångar i division 2 Norrland.
FV har kvar att möta Timrå och Anundsjö hemma på Skyttis och Boden borta. Strömsbergs schema: Morön (h), Valbo (b) och Söderhamn (h). Samtliga tre lag huserar i mitten av tabellen.

Efter Anundsjös bortaseger mot Boden i lördags finns det ett litet hopp för Anundsjö som inte lär ta några poäng på lördag. Hudiksvall som jagar seriesegern besöker Olympia. Anundsjö har sedan bottenlaget Gällivare/Malmberget hemma, FV borta och säsongen avslutas hemma mot jumbon Ånge. Anundsjö är i dagsläget tre poäng efter Strömsbergs och Anundsjö har en betydligt sämre målskillnad än Strömsbergs. Ska Anundsjö fixa detta än en gång tack vare en superspurt? Man gjorde det 2009 och förra säsongen. Tre segrar kan räcka.
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
Bik spelar säsongens viktigaste match på lördag. Om Härnösandslaget ska ha en minsta chans att greja nytt kontrakt i norrettan måste det bli seger hemma mot Alvik. Alvik är fyra poäng före Bik. I sista omgången ställs Bik borta mot tabelltrean Morön, medan Alvik möter mittenlaget Mariehem på hemmaplan.

Grattis KB 65 och jag gläds med Dick Näslund

Det känns så rättvist och kul att KB 65, Köpmanholmen/Bjästa, gått upp i division 3. Det betyder ett ännu större lyft för fotbollen i bygden med omnejd. Fler ungdomar kommer att vilja försöka ta sig till a-laget. Det har alltid funnits ett stort fotbollsintresse i Köpmanholmen/Bjästa. Men nu blir det ännu mer snack på byn, och räkna med ett välfyllt Forssvallen nästa år.

Jag var inte på plats på Skyttis i dag. Det var min kollega Adam Göransson och han berättar att flera hundra KB-supportrar firade med laget efter 2–0 segern mot Friska Viljors andralag.
Jag unnar verkligen tränaren Dick Näslund den här framgången. Han har längtat efter att vinna fyran med sin moderklubb. Näslund har tagit hem serien tidigare, det med Hägglunds IoFK.

KB 65 har väntat länge på att gå upp i division 3. Man var där som nykomling 1988 men sejouren i trean blev bara ettårig. Därefter har KB 65 hållit till i fyran och femman.
Att KB 65 lyckats med detta i år beror på att man har fått spelat ihop laget under några år. Och nästan alla är från Köpmanholmen och Bjästa. KB 65 har stått för en positiv fotboll där man försökt hålla bollen efter marken.

Men om det inte bara ska bli en säsong i division 3 igen krävs det att klubben förstärker.

Division 3 mellersta Norrland kan bli en ”Ö-viksserie” nästa år. KB 65, Gottne, Anundsjö, Björna och Friska Viljor. Anundsjö är inte ur division 2 än men jag tvivlar starkt på att Anundsjö grejer detta nu. Avståndet fram till Strömsbergs på kvalplats är sex poäng och dessutom har Anundsjö en betydligt sämre målskillnad.

Friska Viljor kan än så länge avgöra detta på egen hand med fem omgångar kvar. Men nu är FV endast en poäng före Tierplaget. I nästa omgång ställs FV mot serieledande Sandviken och Strömsbergs har Timrå borta. Därefter ska FV möta Strömsbergs borta. Och i näst sista omgången är det Ö-viksderby på Skyttis. Det är upplagt för en spännande avslutning i bottenstriden.

FV har sex raka förluster och man har släppt in hela 20 mål på dessa matcher. Det blir ett snitt på 3.3 mål per match. Och när äntligen hela truppen var skadefri igen drabbades FV av en ny skada. Rutinerade mittfältaren Toby Davis klev av i slutet av första halvlek mot Skellefteå – muskelbristning i lårets baksida. Toby Davis har troligtvis spelat klart för säsongen.

Björna fick lite andrum från bottenstriden i division 3 mellersta Norrland efter storsegern borta mot jumbon Kubikenborg. Nu ska det mycket till om nykomlingen Björna missar detta. Björna har sex poäng tillgodo på Stöde som ligger på kvalplats – tre omgångar är kvar. Björna har visserligen seriesegrarna IFK Östersund och Gottne kvar att möta. Gottne är ute efter andraplatsen som innebär kval till division 2. Björna möter mittenlaget Gimonäs hemma i sista omgången. Stöde har bland annat kvar att möta Sollefteå på bortaplan. Sollefteå ligger strax bakom Björna och fjolårets division 2-lag är fyra poäng före Stöde.

Så här slutar bottenstriden i division 2

Avgörandets stund är inne. Sex omgångar är kvar i division 2 Norrland. I värsta fall ryker två av våra tre ångermanländska lag. Jag räknar bort jumbon Ånge trots att det tagit sju poäng på de tre senaste matcherna. Avståndet (8 poäng) är för stort till kvalplatsen.
Skellefteå och Gällivare/Malmberget kan känna sig säkra. De är sex poäng före Strömsbergs på kvalplats.
Efter mina uträkningar kommer Friska Viljor att stanna på 30 poäng, Strömsbergs 27 och Anundsjö 21. Anundsjö ramlar ur och Strömsbergs måste kvala för att behålla platsen i tvåan.
Tabelläget just nu
11) Friska Viljor -20 22
12) Strömsbergs -12 18
13) Anundsjö -30 15
Friska Viljors återstående matcher: Skellefteå (h), Sandviken (h), Strömsbergs (b), Timrå (h), Anundsjö (h), Boden (b).
Kommentar: Att FV har fyra hemmamatcher kvar är positivt. Och de ska möta Strömsbergs borta som ligger på kvalplats i dagsläget. Jag är övertygad om att Friska Viljor kommer att plocka de poäng som krävs för att greja nytt kontrakt. Rasmus Engström gjorde comeback efter skada i förra omgången och var pigg. Att lagets bäste målskytt (7) är tillbaka betyder mycket. Mitt tips är att FV tar åtta poäng till och stannar på 30 poäng. Det blir en poäng mot Skellefteå och Strömsbergs. Segrar mot Timrå och Anundsjö.
Strömsbergs: Boden (b), Timrå (b), Friska Viljor (h), Morön (h), Valbo (b), Söderhamn (h).
Kommentar: Strömsbergs har haft en helt okej höst, elva poäng på sju matcher. Laget tog sju poäng på 13 matcher under våromgången. Kan Strömsbergs ta en del poäng på de två kommande matcherna blir hemmamötet mot FV en nervbitare. Strömsbergs samlar ihop nio poäng till efter vinster mot Morön och Söderhamn. Och kryss mot FV, Timrå och Valbo. Strömsbergs får 27 i slutpoäng efter 26 omgångar. Det blir kval för Strömsbergs och där kan laget få möta Kramfors-Alliansen som är tvåa i division 3 mellersta Norrland.
Anundsjö: Sandviken (h), Boden (b), Hudiksvall (h), Gällivare/Malmberget (h), Friska Viljor (b), Ånge (h).
Kommentar: Anundsjö förlorade nyligen borta mot Strömsbergs. Där försvann möjligheten till att hänga kvar i tvåan. Det avslutande programmet är nämligen för tufft. Anundsjö ställs mot topplagen Sandviken och Hudiksvall. Visserligen har Bredbynlaget bottenkollegorna Gällivare och Ånge kvar, men det räcker ändå inte. Dessutom har Anundsjö en usel målskillnad. Anundsjö åker ner i division 3. Klubben har spelat i norrtvåan sedan 2004. Anundsjö tar ytterligare sex poäng och stannar på 21.
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
På lördag kan Kramfors-Alliansen ta ett större steg närmare kvalet till division 2. Allehanda.se TV-sänder Kramfors-Frösö direkt från Kramfors IP. Sören Häggkvist kommenterar tillsammans med experten Andreas Elfving som bland annat varit spelare och tränare i Friska Viljor och tränare i Gottne.
Om Kramfors tar andraplatsen väntar först dubbelmöte mot tvåan i division 3 Norra Norrland. Det blir Täfteå eller Bergnäset. Går Kramfors vidare väntar tolfteplacerade laget från division 2 Norrland.
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
Apropå Kramfors så är klubbens damlag Kramfors/Frånö nära att vinna division 3. Laget har ett fantastiskt publikstöd. 153 åskådare i snitt är en siffra som många herrlag i division 2 och 3 har svårt att uppnå.

”Kan vara bra med en nystart”

Pratade med Anundsjös erfarne mittfältare Oskar Lindmark dagen efter förlusten mot Strömsbergs. Nu ser det ut som att det blir spel i division 3 mellersta Norrland nästa år. Om det blir så är det ingen katastrof enligt Oskar Lindmark.
– Givetvis vill jag att vi är kvar i tvåan. Man är ju van att Anundsjö ska spela i tvåan. Men klubben skulle nog må bra av en nystart. Få in en ny generation av egna spelare.

Anundsjö är näst sist med sju omgångar kvar. Laget har bara tagit tolv poäng på 19 matcher.
– Visst kan vi skylla på skador men vi är för dåliga helt enkelt. Och vi skulle ha haft en bredare trupp. Vi har inga ursäkter nu. Men vi har inte gett upp ännu, säger den snart 23-årige Oskar Lindmark som gör sin sjunde säsong i Anundsjös a-lag.
Anundsjö har varit i division 2 sedan 2004. Klubben var i nya division 1 under en säsong (2006).

Friska Viljor måste se upp. FV har bara fyra poäng ner till Strömsbergs på kvalplats. FV åkte på fjärde raka nederlaget i helgen. FV borde ha fått med sig åtminstone en poäng. Man hade minst lika många chanser som Gällivare/Malmberget som hade den lilla extra turen i slutet.
Nu tror jag inte att FV behöver vara oroliga. Laget kommer att ta de poäng som krävs. Och främsta målskytten Rasmus Engström gör troligen comeback i distriktsderbyt mot Härnösands FF på fredag. Engström har nätat sju gånger på åtta matcher.
Jag fick äntligen se mitt kära blåsvarta lag Domsjö vinna en hemmamatch i division 4. Samma kväll och på samma arena fick jag se Sollefteås Kristoffer Westerlunds första röda kort i karriären. ”Det tog 27 år och nu kan jag bocka av det också”, skrek ”Westis” högt så det hördes ner till sågen. Första gula var helt i sin ordning ansåg Westerlund men inte andra.
– Jag tyckte inte att det var offside och när linjedomaren förklarade varför han viftade med flaggan sa jag va. Det räckte för att få ett gult till.

Det är alltid lika roligt att prata med Kristoffer Westerlund. Han har åsikter och funderar över hur fotbollen ska bli bättre i Ångermanland. Westerlund värnar om ångermanländsk fotboll i allmänhet och den i Ådalen i synnerhet.
Han har lämnat målvaktssysslan. Han var under många år en stabil och duktig målvakt i Sollefteå GIF och har stått i division 2. Nu är han utespelare igen.
– Jag spelade ute tills jag var 17 år. Men målvakten fick rött och då ställde jag mig i målet.
Westerlund är spelande tränare i Sollefteås andralag som har en mittenplacering i fyran.
– Jag är offensiv mittfältare och har gjort sex mål så här långt. Det är kul att spela ute. Jag har fått en nytändning men är otränad.
Hur ser du på Sollefteå GIF för närvarande?
– Det finns någonting nu. Jag hoppas att vi kan göra en liknande resa som Friska Viljor gjort. De har jobbat med spelare från orten.
Kristoffer Westerlund hoppas att Sollefteå GIF har en långsiktig plan med sin verksamhet. Och att klubben strävar efter att nå division 2 igen.
– Det skulle vara kul om vi nådde tvåan med övervägande spelare från bygden.

Westerlund gillar också Kramfors-Alliansens sätt att jobba under de senaste åren där man byggt upp en stomme med egna produkter.
– Men jag gillar inte deras sätt att spela. Men Johannes Thelin har en väldigt bra precision på sina långbollar. Det ska bli spännande att följa kampen om andraplatsen i division 3 mellan Kramfors och Gottne.
– Jag tror att FV är den enda föreningen i Ångermanland som kan nå division 1 på herrsidan.
Vem är Ångermanlands bästa spelare?
– Joel Åman (Anundsjö) om han är helt skadefri. Men Joel måste göra mer mål.

FV-mittfältaren om sitt favoritlag i England och sågningen av Anundsjö

I dag startar Premier League. Äntligen säger många. Var och varannan fotbollsvän i detta land har ett engelskt favoritlag. Tack vare Tipsextra som startade på Sveriges Television 1969.
Toby Davis är engelsman och började hålla på Manchester United i tidig ålder.
– Finns ingen liga i världen som är mer underhållande. Och årets Premier League är mer spännande än någonsin. Många lag kan störa alla.

Det är bara att hålla med Friska Viljors mittfältare. Tunga lag som Chelsea och båda Manchester klubbarna har nya tränare och det är inte vilka som helst. Manchester Uniteds supervärvningar av Zlatan och Pogba, och kommer fjolårets sensationella vinnare Leicester lyckas ligga med i toppen.
– Klopp har fått bygga sitt Liverpool nu. De har sett starka ut på försäsongen. Arsenal (tvåa i fjol) har samma lag och blir farliga i år igen. Tottenham imponerade i slutet av träningsmatcherna, bland annat 6–1 mot Inter.
Tror du att Mourinho är rätt man att lyfta Manchester United?
– Jag har funderat på det. Premier League är svårt. Men han har förmågan att få storstjärnor att dra åt samma håll. Han har jobbat med de bästa och han kan hantera dem.
– Dessutom har Zlatan förmågan att få ut det bästa av alla. Det har han visat tidigare och Zlatan har vunnit med alla lag förut.
Hur ser du på att Zlatan ska spela i Premier League?
– Under de fem senaste åren har man önskat honom i Premier League. Trodde att chansen hade försvunnit.
Toby Davis är optimistisk när det gäller Manchester United som kom först på femteplats i fjol.
– Revanschen är stor och nu måste man tillbaka till Champions League.
Hur mycket följer du Manchester United?
– Jag är inte så jätteinsats. Läser inte allt men ser matcherna på TV.
Kommer du att åka till Old Trafford den här säsongen?
– Inget är planerat. Jag såg mycket Championship när jag spelade i Plymouth.

Det pratas en hel del Premier League i Friska Viljor.
– Så är det och många håller på lag. Frans Eriksson gillar Spurs, Johan Vestin är ett stort United fan och Herman Johansson håller på Liverpool. Andrew Mills är en stor Liverpool supporter. Och för sportchefen Andreas Fahlgren är det bara Manchester City som gäller.

Friska Viljor har i dagsläget en mittenplacering i division 2 Norrland. Klubben gör sin första säsong i tvåan sedan 2009. Toby Davis tycker att laget presterat mer än godkänt så här långt.
– Vi har varit bra hittills med tanke på truppen, för vi har haft skador. Vi måste fortsätta att jobba hårt. Sex poäng till krävs för att vi ska vara säkra på nytt kontrakt.
Toby Davis är viktig för unga Friska Viljor. Trots att han bara är 26 år är han näst äldst i laget. Mittfältaren Johan Vestin är äldst med sina 34 år.
Toby Davis tvåårskontrakt går ut efter säsongen.
– Jag har inte pratat med FV än. Det är inte omöjligt att det blir en fortsättning. Jag tror att de vill ha mig kvar.
Han har också hemlängtan.
– Jag har bott i Sverige i åtta år. Jag saknar min familj i England. Samtidigt har jag det jättebra i Sverige.
Toby Davis spelade tidigare tre säsonger med Anundsjö som har det slitsamt i botten av tvåan.
– Anundsjö är ju i en svår period. De har inte en division 2-trupp.

Så här tippar Toby Davis topp 4 i Premier League:
1. Manchester United
2. Arsenal
3. Manchester City
4. Liverpool

Själv hoppas jag att det blir ett 18:e besök på White Hart Lane i norra London.