Avsnitt 45 – gäst: Eric Larsson i ett avsnitt med sång

I avsnitt 45 av GIF-podden gästas vi av Eric Larsson, som ska lämna klubben för Malmö. Han får göra en liten tillbakablick, men framför allt blickar vi framåt på det som kommer, det som lockade med Malmö, bilturen med Daniel Andersson, han svarar på vem han helst skulle vilja ta med sig till MFF, varför det inte var intressant att förlänga kontraktet för att Giffarna skulle få pengar och sjunger ramsan som Patronerna skrivit om honom. Vi tar avsked, en gång för alla.

Avsnitt 44 (med krönikör Lidén) – Joel ska bada!

Avsnitt 44 av GIF-podden blir en kontraktssäkringsspecial. Andreas Lidén bjuds in eftersom han avslutat säsongen med att skriva krönikan ”Nu är goda råd gratis”, vilket inte riktigt var sant (mer om varför i podden). Vi bryter punktvis ned krönikan, innan Oskar och Lukas summerar med nyheterna som seglade fram efter slutsignal, och lyfter fram ett löfte som Joel Cedergren sent ska få glömma. Väl mött!

Vi finns att nå på #gifpodden!

Avsnitt 43 – gästavsnitt: Eric Björkander – Kestorps Messi

I avsnitt 43 av GIF-podden gästas vi av Eric Björkander. Mittbacken har fått sitt stora genombrott den här säsongen, men i podden berättar han om det svåra förra året, om samtalen hem till familjen i Karlskrona när han satt på bänken. Han berättar också om den svåra tiden på hösten, när hans mamma blev cancersjuk och vilket stöd han fick från klubben under den tiden. Från det tar vi oss till den här säsongen, om samtalet med Joel Cedergren som sporrade honom till att träna ännu hårdare, om att han tog en startplats i hård konkurrens och om att få känna på U21-landslaget. Dessutom blir det lite lättsammare; han ger sina bästa frisyrtips, berättar om de märkliga uppdragen han får av Sebastian Rajalakso, och att han och Tommy Naurin kommunicerar med morse via sina balkonger.

Det blir ett fullmatat avsnitt, med högt och lågt, helt enkelt.

Oss når ni på #gifpodden, väl mött!

Avsnitt 41 – Comebacken

I avsnitt 41 återvänder Lukas Sahlin! Lägg märke till hur han blir mer och mer förkyld genom hela poddavsnittet. Tyvärr för han också med sig ett uselt ljud i övrigt. Vi lovar Petter Öhrling-klassig bättring till nästa avsnitt.

Snacket handlar lite om idoler, om Elfsborgsmatchen och vi håller en genomgång om det verkligen blev som Giffarna sa innan säsongen – att det här laget kommer vara som bäst i slutet.

Du når oss på #GIFpodden

Avsnitt 40 – gästavsnitt: David Myrestam

I avsnitt 40 av GIF-podden får Petter Öhrling och Oskar Lund besök av GIF Sundsvalls rutinerade försvarare David Myrestam.

”Myre” pratar bland annat om hur han blev inlurad i LCHF av Christian Brink och Nuri Mustafi, om hur Giffarna ska kunna stärka sitt varumärke som ”stadens lag” i Sundsvall, om hur det är att dela hotellrum med Linus Hallenius, om varför han återvände till GIF efter åren i Norge, om att döpa barn efter El Hadji Diouf, om att plugga vid sidan av elitidrottskarriären, om varför han inte dricker kaffe, om de taktiska förändringarna som skiljer höstens GIF mot vårens dito, om vem som kan bjuda Norrlandspubliken på samba, om hur han bröt fingret efter att ha sprungit in i Eric Larsson, om frustrationen över skadan som gjorde att han missade stora delar av säsongen, om hur han ibland träffar Bala Garba på flygplatsen i Haugesund, om skillnaderna mellan norsk och svensk fotboll och om hur han knackade på Joel Cedergrens dörr och tjatade sig till en startplats.

Detta och mycket, mycket mer får du i veckans avsnitt.

Du når oss på #GIFpodden

Avsnitt 38 – Mackan is Iceman

I avsnitt 38 av GIF-podden pratar Petter Öhrling och Oskar Lund bland annat om ekonomi, den orättvisa poängen borta mot Jönköping, om bildramat på resan söderut mot Stadsparksvallen och om GIF Sundsvall som varumärke.

Oskar tänker tillbaka på tre GIF-spelare med Djurgårdskoppling, och dessutom svarar duon på lyssnarfrågor och får överraskningsbesök i poddrummet under pågående inspelning.

 

Du når oss på #GIFpodden

Avsnitt 37 – Ekonomisk kris och allsvensk slutspurt

I avsnitt 37 av GIF-podden pratar Petter Öhrling och Oskar Lund bland annat om kvällstidningarnas bevakning av GIF Sundsvall och om krismötet gällande klubbens ekonomi.

Praktikant-Kevin gör debut i podden och dessutom dissekeras de två matcherna mot Eskilstuna och AIK, det spekuleras kring startelvan i söndagens ödesmatch mot Jönköping, och det sias kring den allsvenska slutspurten utifrån de återstående matcherna.

Du når oss på #GIFpodden

Avsnitt 36 – gästavsnitt: Linus Hallenius (del två)

I avsnitt 36 av GIF-podden får Petter Öhrling och Oskar Lund besök av GIF Sundsvalls anfallsstjärna Linus Hallenius. Intervjun är uppdelad i två delar och det här är den andra.

Hallenius berättar här om sin relation till media, varför han ibland uppfattats som svår att jobba med, det turbulenta slutet på tiden i Helsingborg och hur han ser på att eventuellt testa lyckan ute i Europa igen. Dessutom har han en uppmaning till såväl media som invånarna i Sundsvall.

Detta och mycket, mycket mer får du i veckans avsnitt.

Du når oss på #GIFpodden