Kim Källström till Gunners?

Att Kim Källström är på väg till Gunners är en januaribomb som heter duga. För hans egen del kan det inte vara något att tveka på. Han kommer knappast att få en liknande chans igen. Det är bara att tuta och köra. Han har inget att förlora. Kim var ju petad från landslaget så sent som för ett halvår sedan. Hamren motiverade petningen med att han hade fått för lite speltid i klubblaget Spartak Moskva. Även om Arsenal har skador/avstängningar på mittfältarna Aaron Ramsey och Mathieu Flamini känns ryktet märkligt måste jag säga. Kim har startat knappt en handfull matcher för Spartak denna säsong och att därför Wenger värvar en bänkspelare i ryska ligan har jag svårt att förstå. Jag menar, det borde ju krylla av mittfältare i andra ligor som kanske är bättre matchtränad än vad Kim är.  Dessutom har han haft sina bästa år bakom sig och börjar bli till åren ( född -82…).  Men i sina bästa stunder är han en kraftfull tvåvägsmittfältare som är bäst när han får vända spelet med sina flacka svepande passningar mot hörnflaggorna. Men passar hans höga risktagande i en temopostark liga som Premier League? Wenger har i och för sig en förmåga att kunna förvandla medelmåttor till toppspelare. Vad ska han göra med en 31-åring från Sandviken?

Publicerat av

Jonas Lindmark

2 reaktioner till “Kim Källström till Gunners?”

  1. Vad är mest overkligt:

    Kim Källström till Arsenal eller Adel Taarabt från QPR via Fulham på lån till Milan!

    Röstar ändå på det senare då Kim har kunnat hävda sig internationellt medan Taarabt tyvärr är en otrolig humörmänniska som mest fått tjura på bänken och gjort sig omöjlig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *