Hetast i Premier League

Emmanuel Adebayor är hetast i Premier League.

Han är på rätt plats hela tiden. Han är klockren i avsluten. Adebayor visar nu hur bra han egentligen är. När killen från Togo äntligen fått rollen som nummer ett av forwards har det sprakat om honom som aldrig förr. För den gamle mittfältsterriern Tim Sherwood var det självklart att 29-årige Adebayor skulle få den här rollen. Sherwood har sagt att Adebayor är en av ligans bästa anfallare.

Han kan göra mål på alla sätt. Han sliter enormt hårt i defensiven. Det är beundransvärt av Adebayor att komma tillbaka på detta sätt efter att varit långt ute i kylan under förre tränaren (Villas-Boas). Adebayor fick träna med juniorlaget. Tänk vilken olik syn tränare kan ha om en spelare.

Två nya mål borta mot Newcastle i kväll. Adebayor har gjort åtta på elva matcher. Han har verkligen kul när han spelar fotboll för tillfället. Inget verkar stoppa honom längre. Han kan tacka Sherwood för det.

Tottenham är ett av fem lag som kan ta hem titeln. Det är sju poäng mellan ledande Chelsea och femman Spurs med tolv omgångar kvar. Aldrig tidigare har Premier League (startade 1992) varit så här jämn.

Publicerat av

Sören Häggkvist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *