Gästkrönika: Mikael Isaksson, Sollefteå GIF

För Sollefteå GIF har försäsongen tagit slut och nu väntar seriespel vilket ska bli riktigt

Mikael Isaksson (här till vänster) skriver en gästkrönika. Sollefteå har premiär mot Spöland/Vännäs idag kl 15:00.

skoj – längtar efter första segern med grabbarna. Med många nya i truppen som spelare och ledare har vi fått ihop gruppen till att bli riktigt skön. Det är en blandning av några mer rutinerade och många yngre och några mitt i mellan och det tror jag kommer fungera utmärkt när serien drar igång. Att vi har en bra stämning i gruppen tror jag kommer vara en stor faktor till att det kommer gå bra i år. Att komma till träning eller match 30-45 minuter innan och efter och ta en kopp och bara snacka skit det är underskattat! Att vi inom laget lär känna varandra bra utanför planen är också något man ska ha i tanken. Måste säga att vi är bra på dessa saker och att vi fortsätter med det.

Nu gäller det för oss att ha fokus på det som är viktigt och att jobba för varandra så kommer den här sommaren bli riktigt skoj. Vi har tränat på hårt ett bra tag och hoppas det lönar sig i slutändan.

 

Miljöombyte blev det för mig efter att ha spelat i Graninge FF och nu får man alltså dra på sig en Sollefteå-tröja. Att byta klubb är inte så enkelt som många säkert tror, man byter inte bara tröja utan även lagkamrater vilken kan vara tufft för många men jag har tur att det inte är så långt från varandra och att jag har blivit bra omhändertagen av dem övriga i laget. Att tidigare spelat division 4 i några år och nu kliva upp en division och spela i trean måste jag ändå säga är ganska stor skillnad. Har man inte en tillräckligt bra spelare på alla positioner så räcker det oftast inte till 3 poäng i division 3. Efter att ha blivit varm i kläderna nu så ser jag sjukt mycket fram emot den kommande säsongen med Sollefteå, kan säga det att jag kommer att vara en av Graninges största supportrar kommande år.

 

Fotbollen här i trakten är oerhört härlig och intressant för de som är inblandade och intresserade. Hoppas och tror att med fler mål kommer fler åskådare på matcherna. Efter att ha varit med ett antal år nu som spelare och åskådare åt andra lag så märker man drastiska skillnader när det handlar om spelet – de allra flesta lag vill göra många mål vilket är toppen. En offensiv och mer aggressiv fotboll är bra för både damerna och herrarna. Att fotbollen får mera bevakning från media är givetvis viktigt vilket också har blivit mycket bättre och hoppas det fortsätter så.

Hoppas vi ses på eller bredvid planen.

 

/Mikael Isaksson, Sollefteå GIF

Publicerat av

Jonas Lindmark

2 reaktioner till “Gästkrönika: Mikael Isaksson, Sollefteå GIF”

  1. Hela övergången verkar inte ha gått igenom hos unge herr Isaksson. ”/Mikael Isaksson, Graninge FF”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *