Touré till Stockholm?

Bamekee Touré lämnade nyligen Sollefteå GIF. Nu kanske han är på väg till division 2 Norra Svealand. Närmare bestämt i Sollentuna FF. När fotbollsbloggen når Sollentunas sportchef Erik Atilla Börjesson säger han så här:

-Det stämmer att han är här och tränar med oss, men just nu står vi en bit ifrån varandra. Vi för diskussioner med hans agent. Vi hoppas att nå en lösning inom de närmsta dagarna, annars avblåser vi affären. Vi har ju spelat en omgång på hösten redan, och det är ingen mening att ta in en spelare om han missar flera matcher på hösten.

 

Vi har uppgifter om att det är en dyr spelare ni försöker värva. Stämmer det?

 

Ja, han är inte billig det kan jag säga. Det är det vi försöker lösa just nu, säger Börjesson.

 

Återstår att se vilken klubb Touré hamnar i till slut.

Publicerat av

Jonas Lindmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *