”Oj vad långt upp i norr han hamnade”

Gottne kan ha hittat en spelare som lyfter laget till topplatserna i mellersta trean. Serben Emir Ragipovic får stora lovord av sin förre tränare i Jönköpingsklubben Råslätts SK, Goran Vukojevic. ”Det är en offensiv mittfältare med bra teknik och speed. En kille som ger hundra procent på varje träning och match. De kommer att få stor nytta av honom”, sa Vukojevic till tidningen i måndags.

Det var en nyhet för Vukojevic att Ragipovic ska spela med division 3-laget Gottne. ”Kul att han har fått en ny klubb, men oj vad långt upp i norr han hamnade”, sa Vukojevic som berättade att Råslätts inte hade råd att behålla 29-årige mittfältaren.

När Goran Vukojevic fick reda på att Dragan Kapcevic har bott i Örnsköldsvik så var han ganska säker på att det var han som tipsade Gottne om Ragipovic. Dragan är vän med Ragipovic. Kapcevic spelade med Jönköpingslaget Husqvarna förra säsongen. Han har tidigare representerat Anundsjö och Sollefteå. I år ska Kapcevic spela med Östersunds FK i superettan.

Råslätts tränare tipsade undertecknad om att Gottne även kan ta kontakt med Emir Ragipovic brorsa som huserar i högsta ligan i Serbien. ”Han är en mycket bra spelare också”.

Publicerat av

Sören Häggkvist

8 reaktioner till “”Oj vad långt upp i norr han hamnade””

 1. kanon värvning av Gottne. Men kan dock poängtera att det inte var Dragan Kapcevic som låg bakom värvningen..

 2. Om denne spelare har sådana kvaliteer som det antyds i bloggen, varför är ingen klubb i Småland intresserad?

  1. Gottne hann väl först… Vi får se om han lyfter laget men det är väldigt roligt att spelare vill prova lyckan i Norrland!

  2. Man ska komma ihåg att konkurrensen om spelare är stenhård i södra Sverige. Det gör att en och annan spelare testar lyckan i norra Sverige. Emir Ragipovic är en av dem.

 3. Det som borde diskuteras är, hur är läget egentligen inom fotbollen i Ångermanland? När kortsiktiga värvningar verkar vara det som gäller för att få spela i en serie som man egentligen inte har spelarmaterial eller organsation för. Ser fram emot en diskussion här på bloggen efter ”Framtidskonferensen” som snart ska hållas i ÅFF:s regi.

  1. Vilka ”kortsiktiga värvningar” tänker du på? Och vilka lag spelar i en serie ”som man egentligen inte har spelarmaterial” för?

 4. Tycker vi snarare borde tala om vikten med hitta bra ledare och styrelser som satsar fram.
  Problemen finns hos dom som har bestämmande makt!
  Man kan faktiskt välja sluta curla och satsa på hårt arbete.
  Sen ska inte föräldra och familj sköta saker, snett!!
  Och framför allt amatörsmässigt och leder ju ingenstans i elit väg.
  Brist på konkurans mm. Vi måste ta in SPETS för våra ska bli bättre
  men våra måste ta fighten och släkt och vänner ska hålla sig långt
  borta, vissa klubbar drivs ju av släktingar. Det är tame fan hål i huvudet.
  Kompetens i detalj frågorna ska ska styra vem som får jobbet, inte vilka
  som trivs bäst till kaffet! Helt bakvänt!
  Bra ledare skapar bra följare, och det mäts i RESULTAT, i serie i export!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *