Gottnespelare provspelar med IFK Luleå

Nu till helgen (20-22 februari)  spelas Arnes Bil Cup i Arcushallen i Luleå. Division 1-laget IFK Luleå spelar tre gruppspelsmatcher under fredag och lördag. Man inleder cupen mot Lira BK på fredag och på lördag väntar matcher mot Infjärden och Gällivare/ Malmberget.

Och det är i den här cupen som provspel väntar för Gottnespelarna Jimmy Eriksson och Emir Heski Ragipovic med IFK Luleå.

Jimmy, född 1991, är en stark och snabb ytterback som behärskar man mot man-spelet bra och har en väldigt seriös inställning till fotbollen. Han har utvecklats mycket det sista året.

Emir, född 1985, har imponerat stort på kort tid i division 3-klubben Gottne. Han är en mittfältare med fin bollkontroll. Emir har de senaste åren spelat med Råslätt i division 2 och 3 och har dessutom provtränat med Falkenberg i Superettan.

– Jättekul att de här spelarna får chansen att visa upp sig för ett division 1-lag. Det är en win-win-situation för alla parter, säger Gottnes sportchef Mats Falck till 90 minuter.

IFK Luleås sportchef Hans Boman säger till lagets hemsida:

– Det rör sig inte i  första hand om potentiella värvningar utan detta är en del av det nätverk som IFK har med många klubbar runt om i Norrlandsfotbollen.

 

 

 

Publicerat av

Jonas Lindmark

En kommentar till “Gottnespelare provspelar med IFK Luleå”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *