Tips omg 2 – division 2 Norrland

Då har det snart gått en vecka och det är dags för en ny omgång av division 2 Norrland.

Jämfört med premiäromgången ser denna omgång betydligt svårare ut. Oddsen hos olika spelbolag skvallrar också om det. Det är många matcher där oavgjort (X) har lågt odds.

Anundsjö kommer från en seger i premiären och möter Hudiksvall hemma på Skyttis. Det blir ett rejält test för AIF. Håller Anundsjös grundspel även mot topplagen? Det blir onekligen en intressant match mellan två starka lag.

Vi skrev tidigare att Sollefteå har en nyckelmatch borta mot Bergnäset. Det är en match mellan två nykomlingar där båda lagen hemskt gärna vill åka hem med tre poäng. Risken är att både Sollefteå och Bergnäset åker hem med var sitt.

Härnösand fick stryk med uddamålet mot Hudiksvall senast. Bodens BK är en tuff men inte övermäktig uppgift. Jag tror HFF vinner.

I övrigt då? Ja, jag tror Ånge tuffar vidare mot tre poäng och Selånger vinner mot Valbo. Söderhamn möter Gällivare/Malmberget på naturgräs och på det underlaget har hemmalaget en klar fördel (Gällivare har troligast inte kunnat träna på naturgräs).

Så här ser tipsen ut i sin helhet:

Valbo FF-Selånger FK    2

Härnösand-Boden    1

Skellefteå-IFK Östersund    X

Ånge IF-Team TG    1

Anundsjö-Hudiksvall    X

Söderhamn FF-Gällivare/M    1

Bergnäset AIK-Sollefteå GIF    X

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *