Tips : division 3 Mellersta Norrland

Första omgången i division 3 Mellersta Norrland är fördelad på fredag, lördag och söndag, med de flesta matcherna på lördag.

Här är mina tips i premiäromgången:

Spöland/Vännäs-Sandvik   2

Röbäck-Gottne   2

Gottne hade ett mardrömsgenrep mot KB65 senast med en 1-4-förlust och en utvisad spelare (Emir Heski). Försvarsspelet/målvaktsspelet svajade rejält. Det måste bli bättre i premiären. Och vem gör målen? Laget bör ändå vinna mot bottentippade Röbäck.

IFK Timrå-Brunflo   1

Frösö-Kramfors   2

Kramfors har sett stabila ut på försäsongen och bör vara ett lag för övre halvan i tabellen. Petter Thelin verkar vara på gång (fyra mål mot Älgarna). Enligt rapporterna är Marcus Jössund bättre tränad än på länge. Kramfors förfogar över en bra trupp. Tvåan känns rimlig.

Friska Viljor-Kubikenborg   1

En svår match att tippa. Är lite osäker på var lagen står. Känns som en jämn match, men jag tippar med hjärtat och då blir det en etta. Friska Viljor har annars utvecklats till en proffsig klubb organisatoriskt. Man har en riktigt bra hemsida där man får veta allt vad som händer i klubben, allt från styrelsemöten till matchreferat. På sociala medier är man briljant. Hur det går i det sportsliga återstår att se.

Alnö-IFK Umeå   2

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *