Trupperna till Halmstad

Nu har Ångermanlands förbundskaptener tagit ut trupperna till elitlägren i Halmstad. Svenska Fotbollförbundets elitläger genomförs i Halmstad för 15-åriga fotbollsspelare, där alla Sveriges 24 distrikt är representerade. Redan 1956 genomfördes det första elitpojklägret i Malmahed i Malmköping. Där genomfördes lägret fram till 1965.
Från 1965 hålls elitlägret på Halmstad Arena i Halmstad. Det var också i Halmstad som det första elitflicklägret arrangerades 1981.
För de 16 killarna och 16 tjejerna från Ångermanland väntar sex intensiva dagar som innehåller fem träningspass och tre matcher. Till detta kommer också kvällsföreläsningar om kost, förebyggande av skador samt föreläsning av den blivande förbundskaptenen för åldersgruppen.
Domsjö har flest spelare (sex stycken) i flicklaget.
Ångermanlands trupper
Flickor (21-26 juni): Emilia Hörnfeldt (mv) Arnäs IF, Ida Forsberg (mv) Remsle UIF, Felicia Wallmark, Domsjö IF, Maja Sköld Domsjö IF, Lisa Ehlin Domsjö IF, Ida Olsson Domsjö IF, Julia Lundberg Domsjö IF, Alice Rosén Domsjö IF, Joanna Wallgren, Härnösands SK, Klara Brändström Härnösands SK, Emma Modig Härnösands SK, Matilda Nilsson, BIK SK, Johanna Dahllund, Kramforsalliansen, Elin Grahm, Kramforsalliansen, Lina Boström, Bollsta/Nyland, Ylva Thörnberg, BIK SK.
Ledare: Leif Dahlbäck, Arne Hägglund och Monika Olovsson.
Ångermanland möter Östergötland 22 juni och Uppland 24 juni. Tredje matchen spelas 26 juni men motståndet är inte klart ännu.
BK Örnen och Domsjö har flest spelare bland pojkarna med tre spelare vardera. Elitpojklägret äger rum 28 juni-3 juli.
Pojkar: Oskar Eriksson (mv) Anundsjö IF, Hugo Boman BK (mv) Örnen, Pelle Olofsson Anundsjö IF, Anton Nordenberg BIK, Ville Ödmark BIK, Johan Gustavsson BK Örnen, Jonathan Powell BK Örnen, Johan Östensson Domsjö IF, Lars Östensson Domsjö IF, Isac Larsson Domsjö IF, Mohamed Dauodi IF Älgarna, Arvid Karlstedt Kramfors-Alliansen, Karl Dahlqvist Kramfors-Alliansen, Martin Stålebring Moelvens FC, Markus Uppling Sollefteå GIF, Erik Bengtsson Sollefteå GIF.
Ledare: Roger Westin, Patrik Lockner och Mikael Jonsson.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *