Toure byter klubb

Bamekee Toure spelar i norrtvåan igen. Förre Härnösand- och Sollefteåspelaren kommer att spela med Ånge under hösten. Ånge tappade en handfull spelare under våromgången. 22-årige anfallaren Toure från Liberia representerade Nordvärmland under våren och nätade två gånger i division 2 Norra Götaland.

Njuter fortfarande av semestern, är i vackra Hemavan nu. Trots ledighet är det svårt att hålla sig borta från ”elva  mot elva spelet”. Det var länge sedan jag såg en spelare slå in två så vackra frisparkar som Johan Vestin gjorde på Skyttis när Friska Viljor vann måstematchen mot IFK Umeå. FV:s lagkapten har en enorm känsla i vänsterfoten.

FV vill få lite mer liv runt matcherna och har bland annat snack med tränarna före avspark och under halvtid. När Lage Dahlqvist skulle höra vad Umeåtränaren Steve Galloway hade för tankar inför andra halvlek blev svaret: hemligt. Inget mer. Oerhört svagt att han inte kunde bjuda på mer.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *