Anundsjö breddar organisationen

P-O Lundgren och Ronny Dahlberg är tillbaka i Anundsjö IF. Vi hade nyligen en artikel i pappret och webben där vi skrev att Dahlberg var klar och att klubben var nära att få klart med Lundgren.
P-O Lundgren är tillbaka som målvaktstränare och Ronny Dahlberg kommer att samarbeta med Bruno Nilsson i sportchefssysslan.

Dahlberg har lång erfarenhet av föreningslivet. Han har tränat ett par klubbar i Örnsköldsvik. Han jobbade som kanslist i Anundsjö 2006 då herrlaget spelade i division 1. Lundgren har varit målvaktstränare i över 20 år. Han började jobba i Anundsjö 2010. Hoppade av i början av årets säsong. Lundgren var tidigare i Friska Viljor under många säsonger. Han var bland annat med 2004 då FV spelade i superettan.
– P-O är en bra människa och en lika bra ledare. Vi är väldigt glada att P-O är tillbaka i Anundsjö. Han är tveklöst Ångermanlands bästa målvaktstränare, säger sportchefen Bruno Nilsson till klubbens hemsida.

P-O Lundgren har skrivit ett tvåårskontrakt med AIF.

Fantastiskt kul med Östersunds FK och vilken otroligt resa klubben har gjort. 2011 spelade ÖFK i division 2 Norrland och mötte inte mindre än fem lag från Ångermanland. ÖFK vann serien med nio poäng före Hudiksvall. Anundsjö kom fyra och Härnösands FF åtta.
Daniel Kindberg med rötterna i Nordingrå har mycket stor del i att Östersunds FK spelar i allsvenskan 2016. Kindberg har visat ett väldigt stort engagemang och driv sedan han tog över som ordförande 2010.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *