Björna tog fin skalp

Division 3-laget Björna tog en fin skalp under onsdagskvällen. Seger med 3-2 mot Anundsjö efter underläge 0-2 i halvtid. ”Vi gav bort två matcher mot Friska Viljor i andra halvlek och jag ville se 90 minuter med full fokus”, säger Björnatränaren Björn Moström efter vinsten mot division 2-laget Anundsjö på Skyttis.

Joel Åman och Oskar Lindmark gjorde Anundsjös mål i första halvlek. ”Två individuella misstag. 2-0 var missvisande och speglade inte matchbilden”, säger Björn Moström.

Björna tog över i början av andra halvlek. Henrik Sellgren satte två mål för Björna under inledande kvarten. Båda målen kom till efter hörna. Sellgren nickade in 2-2. Två minuter efter kvitteringen var Björna nära att näta på hörna igen. Nick i stolpen. Olle Lundgren tryckte in 3-2 på övertid.

”Vi ligger enligt planen. Jag testar och ser och försöker hitta rätt”, säger Björn Moström.

Björna har mött division 2-lagen Anundsjö och Friska Viljor under försäsongen. ”Anundsjö känns starkare. FV kör mer på ungdomlig entusiasm och saknar lite linjer. Båda lagen blir sårbara för skador. Men jag tror på Anundsjö”, säger Björn Moström.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *