Gibson blir Friska Viljors nye tränare?

För hans utveckling och möjlighet att spela högre upp så var Andrew Mills tvungen att lämna division 3-laget Friska Viljor. Mills medger att det är med ett tungt hjärta han slutar i Friska Viljor. Andrew Mills hade stor del i att FV kom tvåa i mellersta trean förra året, och avancerade till division 2 efter vinst i andra kvalomgången mot IFK Östersund som han nu ska vakta målet för i division 2 Norrland. Jämtarna tog hem mellersta trean överlägset, 16 poäng före Kramfors-Alliansen. IFK Östersund tappade fyra poäng, sköt 101 mål och släppte in åtta.

I årets division 2 Norrland var Andrew Mills väldigt bra under våromgången. Han var inte lika vass efter sommaruppehållet, men FV:s försvarsspel var direkt uselt och han lämnades ensam flera gånger.

Friska Viljor skriver på sin hemsida att man gjort klart med en ny målvakt. Han kommer att presenteras inom kort. Enligt bloggens kontakter är det en målvakt från Australien.

Det blir som bekant även en ny tränare i Friska Viljor. Josip Pavic tackade nej till ett tredje år och han jobbar nu som sportchef i klubben. Uppgifter till bloggen gör gällande att engelsmannen Stuart Gibson är ett hett namn att ta över som huvudcoach i FV. Gibson tränade division 2-laget Boden i år. Han har tidigare varit tränare för Umeå FC och damlaget Umeå Södra i Sverige.

Publicerat av

En kommentar till “Gibson blir Friska Viljors nye tränare?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *