Provspel högre upp i divisionerna för två Härnösandsspelare

Yevgen Yefremov och Tinat Gideon från division 2-laget Härnösands FF provspelar för Västerås SK respektive Syrianska den här veckan. Västerås är ett topplag i norrettan och Syrianska ligger i botten av superettan.

Västerås tränare Johan Mjällby fick upp ögonen för yttermittfältaren Yevgen Yefremov när Mjällby såg Härnösand möta Hudiksvall på bortaplan för några veckor sedan. ”Han håller superettanklass”, sa Johan Mjällby då.

Yevgen Yefremov ska visa upp sig för Västerås SK under tisdag och onsdag.

Mittbacken Tinat Gideon provspelar med Syrianska onsdag och torsdag. Gideon är ny för säsongen i Härnösands FF. Han var i Friska Viljor i division 2 i slutet av förra säsongen.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *