E-Posttrassel irriterande besvärligt och dyrt

Sedan i böljan av januari har Serva Net haft stora problem med sin e-post server vilken bland annat Härnösands Hus erbjuder sina hyresgäster. Och under lång tid fungerade denna tjänst också rätt bra, men sedan årsskiftet 2012-2013 har denna e-post server i stort sett legat nere i 2 månader alltså ända sedan årets början, vilket leder till en hel del irritation, om man behöver använda denna mer än bara för något enstaka mail, kostnaden för denna tjänst är 260 kronor i månaden alltså för de 2 månader som gått av året kan man konstatera att man har betalat 520 kronor eller en årskostnad med nuvarande gällande pris på 3120 kronor för något som inte fungerar tillfredsställande, frågan är alltså vad och när Serva Net tänker få detta system att fungera fullt ut igen ? Att problem kan uppstå någon gång kan jag förstå, men inte i den utsträckning som tycks vara fallet just nu och nu hoppas jag att detta snarast åtgärdas så att det åter fungerar tillfredsställande och blir värt priset.

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *