Residenset till salu ?

Ja inte än, men detta kan bli den bistra sanningen vid en regionbildning med Jämtland. En åtgärd som dess värre rycker allt närmare, ju mera som försvinner från Härnösand. Nyligen beslutade Mittuniversitet att lämna Härnösand. Ett stort dråpslag mot Härnösand. Frågan är hur Västernorrland och Härnösand, skall klara sig i en framtid vid bildande av storregion? Och hur vår nuvarande landshövding i Västernorrland Bo Källstrand ser på bildandet av en storregion, då Härnösand kan förmodads hamna ytterligare i bakvatten .

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *