Landstingets glädjekalkyler

Jaha så har då J Bertema och hennes gelikar skapat glädjekalkyler vad gäller Landstingets ekonomi, allt medan vi medborgare och patienter tvingas till långa väntetider och onödigt långa transporter när oturen är framme och man behöver uppsöka den ännu med tvekan fungerande vården, den fungerar så till vida att man blir bra bemött och väl omhändertagen, när man väl kommer fram, men varför skall man behöva vänta på om det finns plats på något sjukhus när oturen är framme och man behöver uppsöka den allt mera hårdbelastade vården, se till att återupprätta Härnösands Sjukhus, som en gång hade Landets bästa medicinklinik, men det är ni ju inte beredda att göra för det handlar ju inte om Landstingets Mecka Sundsvall, vad ni har sparat på alla nedläggningarna i Härnösand och vad ni har gjort med dessa pengar finns det ju varken någon konsekvensbeskrivning eller kostnadsanalys för vilket är förbakaskat sorgligt och bedrövligt, nej nu är det dags att uppläösa stenkol lössen Landstinget och se till att vi får en fungerande vård i Västernorrland och Härnösand, ni har ju till och med naggat rehabvården och Bassängverksamheten i Härnösand i kanten så till den milda grad att de få tider som finns inte svarar upp mot behovet, vilket märks mycket tydligt när man skall förbereda sig för sitt pass. Ett stort svek inte minst från Landstingsrådet Per Walberg, som numera inte heller behagas svara på insändare varför ?

 

Emotser snabbt svar från J Bertema och Per Walberg

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *