Snart dags att deklarera

Snart är det dag att deklarera igen något som man gjort i Sverige sedan lång tid tillbaka, från början var det endast pappersdeklarationer som gällde, men tack vare teknikens utveckling har de allra flesta möjlighet att deklarera elektroniskt dvs e-deklarera, och frågan är väl om vi inom en snar framtid överhuvudtaget skall behöva deklarera, detta då de flesta uppgifterna om en persons inkomster och utgifter finns i olika system som oftast samkörs och därmed måste väl deklarationerna snart tillhöra en förgången tid.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *