Härnösands nya resecentrum invigs i morgon lördag?

Härnösands nya Resecentrum invigs i morgon lördag Enligt uppgifter på Härnösands Kommuns websida skall Härnösands nya resecentrum invigas i mogen lördag. Men frågan är hur den som inte har tillgång till dator och är intresserad av denna händelse skall få veta om denna invigning? som måste anses som en angelägen händelse för såväl ansvariga för arbetet som beslutsfattare och alla som väntat på att Härnösands nya resecentrum skall stå färedigt att tas i bruk.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

8 reaktioner till “Härnösands nya resecentrum invigs i morgon lördag?”

  1. Svar till Swedop!
   Tack för din upplysning.Oförskämd behöver du för den skull inte bli,tyvärr såg jag denna anons senare mitt bland en massa annat, så det var inte helt enkelt att se, jag deltar i en hel del samhällsdiskussioner och debatter, så nog är jag läs och skrivkunnig.
   Hoppas på en mer nyanserad och bättre debatt och diskussionston i fortsättningen,då det är ett offentlifgt media du yttrar dig io.

  2. Ja bland en massa andra anonser.

   Tack för ordet oich därmed är frågan besvarad och lagd till handlingarna

 1. Men du har fortfarande inte lärt dig att stava, ett tips tangenten F7 kommer att hjälpa dig framledes.
  Svar till Cove Boxe!
  Om du inte förstpr vad jag säger för att det finns enstaka fel i vad jag skriver så anser jag att du antingen går en utbildning i läsa och förstå eller avstår från att debattera,vidare hoppas jag att du hädanefter väljer din ton i ditt kommenterande,uppkommet problem med kommentarston har tidigare tagits upp av samma skäl på allehanda Nära och det kanske är på sin platys att även allehanda media eller tidningen Ångermanland tar upp denna fråga, då jag anser att god diskussionssed bör råda på tidningen bloggar.

  Du8 tuycks vara en riktig gnällspik som bara vill folk illa.

  1. Hejh Alla gnällspikar som endast ser enstaka fel.
   Om ni öppnar ögonen och läser tidningen så skall ni se hur mycket fel som finns sedan man avskaffade korrekturläsarna, så nu har ni fullt upp att göra, så lycka till i fortsättningen, med eran uppgift att gnälla på alla skrivfel i tidningen.

 2. Jo Hr. Menzel tycker om att klaga, förvisso ibland med all rätt men innan han går till angrepp borde han granska sig själv lite bättre.
  Det kallas självkritik

  1. Gload påsk Her Löjdström
   Anonnsen för denna invigning var förvisso stor när man väl hade hitttat den, men tyvärr låg den inplottrad bland mycket annat. En sådan anons borde ha förtjänat ett eget uppslag.Då det är en händelse som intröffar vart trettionde eller fyrtionde år, med tanke på att Härnösand haft 3 busstationer så länge jag minns,den första låg på nuvarande träffen,sedan kom den på Kronholmen och nu, senast nya resecentrum.Men att anklaga mig för att klaga är rätt magstarkt av dig, jag deltar på ett sakligt sätt i angelägna frågor ooch så skall mnan även kunna säga vad man tycker,utan att bli underförstått kallad gnällspik.
   Glad påsk i efterskott herr Löjdström, och delta gärna i samhällsdiskusioner på ett sakligt sätt med sakliga argument och inlägg, så respekter jag och andra dina åsikter.

  2. Och Herr löjtsrom tänka på vad han spyr ur sig
   , och åter igen vill jag uppmana dig att ha sakliga argument innan du går ut och angriper enskilda personer, för små fel, det kallas osakligt och osmakligt, om herr Löjdström läser tidningen noga så skall han ha full upp att anmärka för skrivfel stavfel med mera, men då handlar det om att angripa en yrkeskår som kallas journalister. Och dessa vare sig törs eller är herr Löjdström är kapabel att angripa. inte ge sig på fy skäms bättre ton i fortsättningen eller så avstår du från att kommentera mina i8nlägg.
   Nog om detta nu är denna diskussion avslutad , jag avser inte att ödsla mer tid på att kommentera dina osakliga och osmakliga kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *