Landstingets Sessionssalsbyggnad skall rustas upp ?

Landstingets Session salsbyggnad skall rustas upp för 3,7 miljoner, allt medan man bara här om dagen redovisade en ny sparchock på 399 miljoner kronor. Men nu får det banne mig vara nog. Man kan inte ena dagen halshugga sjukvården med över 300 miljoner för att nästa dag kräva renovering av de egna lokalerna. Någon ordning får det lov att vara. Skall det sparas så måste Landstinget vara med och spara i sina egna led, så se till att minska eran kostym snarast avyttra Sessionssalsbyggnaden och Landstingskansliet, flytta in den lilla administrativa stab som behövs för att administrera vården i de 1000-tals kvadratmeter tomma ytor på Härnösands Sjukhus. Detta kommer därmed att bli Landstingets historiskt största och bästa besparingsåtgärd. Jag kräver ett löfte av Per Walberg och övriga i Landstinget att så snarast sker.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *