Ökad hotbild mot Kommunfullmäktige kräver vakter ?

Sverigedemokrat ser en ökad hotbild mot politiker i Kommunfullmäktige i Härnösand och kräver därför ökad säkerhet i form av vakter vid fullmäktigesammanträdena.

Om man skulle tillmötesgå Sverigedemokraten Lars Lundgren på dennes begäran att sätta in vakter vid de offentliga sammanträdena så höjer man kanske säkerheten med någon procent, men man gör det även mindre intressant för oss medborgare att följa för oss medborgare viktyiga och intressanta frågor.

Jag kan väl i sig förstå oron, men som intresserad och engagerad  medborgare av vad som händer och sker i våran Kommun, så sitter jag själv rätt ofta och lyssnar på vad som händer i de olika ärendena, och tycker att vi skall värna om våran rätt och öppenhet att följa Kommunfullmäktige sammanträdena på plats utan att vi skall behöva visiteras av vakter, då jag tror att vi som sitter och lyssnar är fredliga och engagerade medborgare utan onda avsikter, en ökad kontroll kommer att minska intresset i för oss medborgare viktiga frågor och detta kan inte heller vara SD:s mening så låt fullmäktigesammanträdena förbli en medborgerlig öppen förhandling med rätt och möjlighet för oss medborgare att följa förhandlingarna på plats, utan att först bli visiterade av vakter, vi lever i ett fritt Sverige och Härnösand 2013 och låt det så förbli även i framtiden

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *