Traffikmiljön i Härnösands Centrum behöver bli bättre och säkrare.

 

 

 

 

Trafikmiljön i Härnösands Centrum behöver bli bättre och säkrare, som det är nu så används bland annat gågatan rätt flitigt av motorfordon, inte bara för att lossa och lasta utan numera även som genomfart, vilket kan äventyra säkerheten ordentligt om man har otur, vid min promenad genom Härnösands Centrum möttes jag till exempel av denna syn, ett motorfordon stående på trottoaren som är till för fotgängare, snälla ni som parkerar så här, tänk på människor med någon form av funktionshinder eller begränsning och gör det så lätt så möjligt för denna grupp av människor att röra sig i vårat trevliga och mysiga Härnösand

Med vänlig hälsning och tillönskan om en glad påsk, och en trevlig vår.

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *