Krig inget man leker med eller om

Ser att det skrivs om lämpligheten för krigsspelet i våra skogar.
Krig är inget man spelar eller leker med krig är en ond företeelse och förekomst i många länder, där människor av olika raser och kulturer inte kan sammas av någon anledning, men att ägna sig åt krigssåpel i Sverige, kan möjligtvis vara ett sätt att påminna människor om des grymhet, men inget som det skall spelas eller lekas med.

Med tillönskan om en fredlig och Glad Påsk

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *