Landstingets kostnader för hyrläkare

Läser i tidningen Ångermanland påskaftonen 2013 att Landstingets kostnader för hyrläkare har ökat med 35 miljoner på 2 år. Frågan är nu hur Landsinget tänker förklara dessa kostnader kontra de sparkrav man har på sig. Är de siffror som anges som sparskäl hämtade ur luften av massmedia eller är det så illa att Landstinget inte har koll på ekonomin, måste nog anses bero på det senare. Så rådet till ansvariga i Landstinget är att snarast skaffa sig utbildade ekonomiska rådgivare och förvaltare av våra skattepengar, som vi som medborgare har rätt att kräva god och säker vård för, och inte en massa byråkrater där den ena handen inte tycks veta vad den  andra gör.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *