Nej tack till reklam respekteras inte

Att ha en skyllt ingen reklam tack innebär inte automatiskt att jag slipper reklamen, då även tidningarna är fulla av reklamblad, för så gott som varje morgon när man sätter sig till frukostbordet och slår upp tidningen så rasslar det ut flera olika reklamblad, som oavkortat hamnar i papperåtervinningen, och frågan är vad de som inte vill ha reklam skall göra för att slippa den dolda reklamen, som bara ökar vårat sopberg, för med en minskad reklam minskar vi vårat sopberg vilket skonar miljön och ger våran skog en rimlig chans till återväxt.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

En kommentar till “Nej tack till reklam respekteras inte”

  1. Anledningen att det ligger reklamblad i tidningen är just för att komma runt skylten ”Ingen reklam!”. Det kallas nämligen för ”bilaga till tidningen” och inte ”reklam”. Att tidningarna går med på detta rävspel är för att det ger inkomster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *