Nytt hotell står högt på önskelistan hos beslutsfattarna i Härnösands Kommun

Ett nytt hotell står tydligen högst på önskelistan hos våra kommunpolitiker, trots att Socialförvaltningen som bekant har ett stort underskott i budgeten för 2013,och att finansiera  ett nytt hotell med skattepengar när de ekonomiska förutsättningarna saknas måste anses mycket olyckligt. Sedan kan man ju fråga sig varför det skall byggas nytt på Kanaludden, eller ett annat förslag har varit på Torsviksområdet, ett av stans attraktivaste bostadsområden, om föreslaget skulle bli verklighet skulle i så fall ett av stans attraktivaste bostadsområden förbyggas med en ful betongklump. Och om ett hotell är så livsviktigt så se på alla tomma lokaler som står tomma, exempelvis gamla Riksanstalten, Försäkringskassans lokaler på Tullportsgatan, med garage och matsal.

Snälla beslutsfattare att nya etableringar kan behövas för en utveckling av Härnösand, må så vara. Men när de ekonomiska förutsättningarna medför stora nedskärningar som drabbar den enskilde, så se till att klara denna verksamhet innan det satsat sas på mindre viktiga objekt så som Hotell, detta måste komma i sista hand när ekonomin är kärv, och inte tillåter större utsvävningar

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *