Landstinget i Västernorrland riskerar rekordhöga viten på 2 miljoner kronor

Enligt uppgifter till tidningen Ångermanland Lördag 2013-04-20 riskerar Landstinget i Västernorrland rekordhöga böter på 2 miljonern kronor och Arbetsmiljöverket har enligt uppgifter ej för avsikt att komma på Länssjukhuset i Sundsvall för att se hur Landstinget arbetar för att komma till rätta med överbeläggningarna vid Länssjukhuset i Sundsvall, och frågan från medborgarna är nog hur Landstinget tänker komma tillrätta med presenterade problem och frågan är också var Landstinget i Västernorrland tar pengarna ifrån för att betala alla böterna för de ständiga överbeläggningarna vid Länssjukhuset, och återigen ställer jag frågan med krav om svar från Pär Walberg och Jaccomina Beertema, Vad tänker ni göra åt påtalade problem , och  var finns konsekvensbeskrivningarna och kostnadsanalyserna för alla nedläggningarna inte minst för den totalhavererade slutenvården i Härnösand, vad kostar alla onödigt långa ambulanstransporter, och anser ni det som rätt att ambulanspersonal skall stå hos svårt sjuka människor och ringa till länets sjukhus för att höra om de kan ta emot sjuka människor ? , Till sist har vi bara häromdagen kunnat läsa om att ambulanstransporterna ökat under det senaste året, något som oroar de ansvariga för denna verksamhet, men knappast Landstinget som huvudansvariga för sjukvården.

Jag kräver alltså ännu en gång svar från Pär Walberg och Jaccomina Beertema hur ni tänker komma till rätta med påtalade problem, och till sist vill jag också ha svar på när ni tänker satsa på Rehabiliteringsvården, ett avgivet men sviket löfte från Pär Wahlberg och Jaccomina Bertema med flera i Landstingsledningen i Västernorrland, något som ytterst drabbar oss patienter och medborgare i Västernorrland.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *