Nytt hot mot Rehabiliteringsmedicin i Härnösand

Nytt hot om nedläggning av Rehabmedicin i Härnösand.
Enligt uppgifter till Tidningen Ångermanland råder nya hot om nedläggning av den medicinska Rehabiliteringskliniken i Härnösand, detta om Jaccomina Bertema och hennes gelikar i Landstinget får som de vill, återigen ställer jag och säkert många med mig frågan vad J Bertema och P Walberg med flera håller på med, då man lovat att satsa på Rehabiliteringsvården, ja men inte i Härnösand tydligen, varför då inte i Härnösand, där det finns ändamålsenliga lokaler som inte behöver kosta Landstinget 100 000 tals kronor i ombyggnad. Nej nu får det banne mig vara nog med tant Bertemas och andras nedläggningshot mot den återstående vården alltså rehabiliteringvården, håll nu de löfte som Pär Walberg givit bland annat undertecknad. Nämligen att satsa på rehabiliteringsvården och gör det där finns ändamålsenliga lokaler alltså i Härnösand, till sist kvarstår kravet om en nedläggning av Landstinget, denna skyddade verksamhet eller detta vuxendagis har inget berättigande längre.
Till sist kräver jag för hur vilken gång i ordningen vet jag inte Kostnadsanalys och Konsekvensbeskrivning för allt som lagts ned i Härnösand
Jag kräver omgående svar från J Bertema och Pär Walberg med löfte om att Rehabiliteringsvården blir kvar i Härnösand.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *