God och jämlik vård är överskriften för Sjuövårdspartiets partistämma i Örnsköldsvik nu på söndag

God och jämlik vård är överskriften för Sjukvårdspartiets partistämma nu på söndag. Men hur det är med jämlikheten vet vi ju alla, sedan hela slutenvården försvann från Härnösand, och nu även Rehabmedicin tycks ha sett sina bästa dagar i Härnösand, och frågan är vad god och jämlikvård är när situationen ser ut som den gör, och att protester aldrig hjälpt vet vi ju också inte minst mot bakgrund av den stora demonstrationen på 1990-talet i Härnösand för att rädda kvar akutverksamheten, allt i akt och mening att använda skattepengar till bättre ändamål än felplacerade sjukhussängar i korridorer, sköljrum och i andra för vård ej avsedda utrymmen. Allt beroende på den ständiga platsbristen, vilken leder till att ambulanspersonal står hos en patient och tvingas ringa till länets sjukhus för att höra om de kan komma in med en patient, detta är ingen kritik mot ambulanssjukvården som gör ett fantastiskt arbete ned proffsigt bemötande, men för att åter kunna använda sig av begreppet god och jämlik sjukvård behöver vården i Västernorrland och Härnösand få en rejäl upprättelse, inte minst rehabiliteringsvården.
Jag kräver omgående svar från Landstingsrådet Pär Walberg innehållande löfte om att vården i Härnösand innefattande Rehabmedicin återställs

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *