TV-avgift tas ut av dator användare ?

Nu tror jag bestämt att Radiotjänst med säte i Kiruna har blivit fullständigt galen. Skall jag som använder internet för att arbeta betala för något jag inte använder ? skulle jag betala TV avgift efter vad jag ser så skulle jag inte betala denna över huvudtaget, eftersom den enda gång jag ser på tv är nyheterna antingen mellan 19,30-20 eller Aktuellt mellan 21,00-ca 21,30 och datorn använder jag för att arbeta, tu denna avgift ifrån radiotjänsts högavlönade chefer och chefen för Sveriges telivison i stället för frågan är ju om de över huvud taget betalar sina avgifter ?

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

4 reaktioner till “TV-avgift tas ut av dator användare ?”

 1. Vad jag vet så betalar man bara en tv-avgift för ett hushåll och då lär du inte bli särskilt drabbad. Sedan kan man ju fråga sig hur många hushåll, som saknar tv, har dator.

  1. Svar till Jag!
   Tack för ditt svar. Men så har jag inte uppfattat debatten, utan jag har uppfatta debatten som så att datoranvändare skulle beläggas med en extra avgift eftersom dessa tack vare tekniken skulle kunna se tv-program via datorn och därför skulle beläggas med en extra avgift, och därför mitt inlägg i denna fråga.Må tiden utvisa vilket som blev slutresultatet

 2. Betalar du redan licens för din tv så behöver du inte betala något mer. Tanken är att mjölka pengar från de som bara har en dator hemma. Men jag håller med, det är fult gjort. Pengarna rullar in där i Kiruna. Tur att det finns de som lurar radiotjänst.

  1. Hej Mattias!
   Ok- Jag förstår, men som du säger och även jag tycker så tycks det nya systemet bli så att man vill mjölka oss vanliga tv och datoranvändare ännu mera pengar medan det säkert finns en hel del människor som inte betalar någon avgift alls, för övrigt hade ju Regeringen lagt ett förslag om att slopa TV-licensen, men därav tycks heller inget ha blivit, tydligen upptäckte man att Staten i och med ett sådant förslag skulle förlora för mycket skatteintäkter på något annat vis kan jag inte tolka det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *