Tidningen Ångermanlands nya utformning

Som prenumerant at tidningen Ångermanland ser jag de senaste förändringarna av tidningen Ångermanland som en stor nackdel för många läsare. Främst gäller det teckenstorleken i tidningens text som tydligen minskats till minimala 4 eller 6.sedan, detta är av stor nackdel då tidningen är ett allmänt media och alltså skall kunna läsas av alla, alltså även människor med något nedsatt syn då tidningen utgöt en del av det offentliga i vårat samhälle. Sedan har familjesidorna fått en sådan utformning så att man kan tro att Härnösand inte längre skulle omfattas av T:Ås upptagningsområde, vilket jag hoppas inte är fallet, med tanke på att tidningen är så pass dyr så bör de angivna önslemål om förändringar snarast beaktas så att TÅ inte förlorar prenumeranter. Med den nuvarande urformningen hade det varit bättre att behålla den tidigare utformningen.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *