Reflektion på artikeln med överskriften Härnösandsbor i kontrovers med kungen

Jag tänker inte gå in på enskilt fall, men tycker att denna överskrift är väl tilltagen.
Alla som hade samlats på torget i Härnösand i samband med kungaparets besök den gångna veckan hade gjort detta för att hälsa vårat kungapar välkommen till stan och det rådde en form av feststämning på torget ca 1 timme innan, det viftades med flaggor och överlämnades blommor, just för att visa Härnösandsbornas uppskattning av vårat omtyckta kungapar, att det sedan skrivs att Härnösandsbor hamnade i kontrovers med kungen förtar lite av den feststämning och känsla som säkert många kände med undertecknad. Sveriges kungapar är utomordentliga representanter för Sverige och därmed även för Härnösand, man blir rätt ledsen över en sådan överskrift, som får framtoningen av att vi i Härnösand skulle vara emot kungen, men så är det givetvis inte.
Alla var vi mycket stolta och glada över deras besök denna vackra sommardag.

Kungaparet på besök i Härnösand inget kontroversiellt

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *