Vindkraftverk på väg genom Härnösand

Under tisdags förmidagen gick åter igen ett antal transporter med vindkraftverk genom Härnösand, då Härnösands hamn blivit en stor hamn för just vindkraftverk, en energikälla som blir allt mera oundviklig ju närmare en avveckling av kärnkraften vi närmar oss, och man blir glad varje gång man ser dessa transporter för en framtid, med energi som ger oss värme och ljus i våra hus

Vidkraftverk på väg genom Härnösand

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *