Regionfrågan sprack

Läser just att regionfrågan sprack under onsdagen och tack gode gud för det kan man nog säga.i 8 år har utredaren Glen Nordlund arbetat med regionfrågan och o går nåddes han enligt uppgifter i Tå av beskedet att det inte blir någon Region med  Jämtland och tack gode gud för att detta förslag sprack ett sådant förslag hade bara kostat oss medborgare och skattebetalare en massa pengar till ingen nytta samtidigt som besluten hamnat ännu längre ifrån medborgarna än i dag, den ända fördelen som man hade kunnat skönja var att vi med all sannolikhet hade blivit av med kolossen på lerfötter Landstinget och i och med detta hade nog valfriheten i vården ökat, men nu torde det dröja innan en ny ansökan kommer till stånd vilket kan gynna oss skattebetalare i Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *