Kollektivtrafiken till Länssjukhuset i Sundsvall fungerar dåligt eller inte alls.

Att ta sig  från Härnösand till Länssjukhuset i Sundsvall med kollektivtrafik är en omöjlighet, om man har en tid omkring klockan 14,då skall man åka med en buss som går klockan 06.50 med ankomst Länssjukhuset i Sundsvall klockan 7,25 och sedan sitta på Länssjukhuset i Sundsvall en hel dag för att vänta på sin tid. Detta är orimligt att begära av sjuka människor som till följd av Landstingets spariver och nedläggningsnoja i Härnösand skall tvingas att ta sig till Länssjukhuset i Sundsvall, vad har då Landstinget sparat på att stänga Härnösand, inte ett skvatt, eftersom man nu i stället tvingas betala sjukresor för patienter från Härnösand som av någon anledning måste uppsöka Länssjukhuset i Sundsvall. Själv var jag tvungen att ta mig dit här om dagen, och det fick bli sjukresa, då jag helt enkelt inte har krafter att citat i Sundvall och vänta en hel dag då själva röntgen tog ca 5 minuter. Varför raserade man allt som fungerade i Härnösand ? och när täcker Landstinget som säger sig ha ett uppdrag att pyssla med bland annat kollektivtrafiks se till att kollektivtrafiken till Länssjukhuset i Sundsvall skall börja fungera?Jag kräver omgående svar från ansvariga i Landstinget.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “Kollektivtrafiken till Länssjukhuset i Sundsvall fungerar dåligt eller inte alls.”

 1. Det finns något som heter ”sjukresor” då tisdbeställer man och blir upplockad vid bostaden dygnet runt.
  Sjukresor har även högkostnadsskydd likt läkarbesök och mediciner.
  Lever själv på ”existansminimum” men tack vare hyresbidrag kan jag bo
  kvar – allt detta känner säkert skribenten till…
  Men skall det gnällas så skall det, Mr.

  1. Svar till Jan Löjdström.
   Tack för din rätt uppnosiga upplysning,. Visst vet äten jaga att det finns sjukresor, dummare en så är jag som du vet inte. Men nu är det så att Landstinget även skärpt kraven för sjukresor, vilket du kanske också känner till, men med tanke på att de vill spara så är det inte helt självklart med sjukresor vilket ställer speciella krav. Vilka du kan läsa på i regler om sjukresor. Hoppas att jag slipper ödsla mera krut på att upplysa dig om detta, då jag förmodar att du har betydligt mera tid än undertecknad att gräva i denna fråga, då jag har betydligt väsentligare saker att göra än att diskutera denna fråga med dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *