Landstinget 150 år

Grattis Landstinget 150 år.

Under Tisdagen uppvaktades Landstinget i Västernorrland av bland annat Kommunalrådet i Härnösand Fred Nilsson, detta då Landstinget firar 150 årsjubileum som förvaltning. Frågan är bara om man verkligen skall gratulera dem till alla misslyckanden under dessa 150 åren, eller åtminstone har de endast bevisat misslyckanden under de senaste dryga 40 åren, med alla neddragningarna inom dess huvudområde vården, att ha personal som är utsliten och nästan går på knäna kan väl inte vara något att fira, att sedan denna koloss på lerfötter har funnits till i 150 år är ju mera till förtret än nytta, gratulera dem kan vi göra den dag de säger tack och adjö, eller inser vad som är deras huvuduppgift nämligen att sköta en fungerande och utvecklad Hälso och sjukvård i hela Västernorrland, alltså även i Härnösand, den dagen detta blir realitet skall vi gratulera dem, frågan är bara om vi någonsin kommer att få uppleva detta ? Men de har ju några år på sig till nästa jubileum, så arbetar de som vi väljare och medborgare vill att de skall nämligen att satsa på sin huvuduppgift Hälso och sjukvård så kanske de lyckas med denna uppgift inom denna tidsram, och då kan det kanske bli ett gratis då, men inte nu.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *