Blixtinkallat möte om framtiden för Sollefteå Sjukhus

Ser i tidningen Ångermanland Måndag den 4/11 2013 att det skall hålla ett blixtinkallat möte om Sollefteås Akutsjukhus i morgon den 5 november 2013. Historien känns precis igen, när samma situation rådde gällande Härnösands Sjukhus, och vad gjorde Landstingspolitikerna den gången, jo man slog ihjäl hela slutenvården och fortsätter så smått att även urholka primärvården och Rehabiliteringen, något som Landstinget med Pär Walberg i spetsen lovat att satsa på. SÅ Tyvärr  måste man nog säga till de boende i upptagningsområdet för Sollefteå Sjukhus, gör er inga förhoppningar att företrädare för Landstinget i form av valda politiker och tjänstemän kommer att lyssna på era åsikter och de kommer inte heller att beakta era synpunkter för det har man aldrig gjort när det gäller Härnösands Sjukhus heller, och tro inte att ni kommer att kunna kräva vare sig konsekvensbeskrivning eller kostnadsanalyser för eventuelle nedläggningar, dessa begrepp existerar inte inom Landstinget, då det begav sig med Härnösands Sjukhus så anordnades det bland annat ett protestmöte där ca  16000 personer deltog många på betald arbetstid, vad brydde sig Landstinget om detta inte ett skit, detta är kalla fakta vad gäller Landstinget så är vi medborgare inget värda

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *