Dyrare sjukresa i egen bil och taxi utreds av Landstinget

Enligt ett förslag från Landstinget i Västernorrland kan det bli dyrt att åka till doktorn i egen bil eller taxi, förslaget lyder på 100 kronor per enkelresa, vad Landstinget åter en gång bevisar är att man inte tänker på dem som bor på landsbygd eller av andra skäl behöver använda sjukresor,. Tydligen tror Landstingsledningen i Västernorrland med Per Walberg i spetsen att alla har tillgång till fungerande kollektivtrafik utanför knuten, men så är det ju inte, för den delen fungerar inte kollektivtrafiken mellan Härnösand och Sundsvalls Sjukhus speciellt bra heller, så även där är sjukresor ett ont måste för den som inte har egen bil, dessutom torde ju Landstinget göra sig en rejäl hacka på alla parkeringsavgifter som skall betalas åtminstone om man tvingas uppsöka Sundsvalls Sjukhus, så där har man ju pengar för att ersätta dem som inte har tillgång till fungerande kollektivtrafik, vilket torde gälla i 8 av 10 fall, så sluta att plocka de sjuka på pengar, det har ni gott om och i överflöd.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *