Läkarnas och Sollefteåbornas oro anses av Jaccomina Beertema som obefogad och befängd.

Läkarna vid Sollefteå sjukhus anser att ett sjukhus utan akutkirurgi inte är något akutsjukhus, denna kritik besvaras av Landstingspolitikern Jacomina Beertema med att hon anser detta uttalande och denna oro som det mest obefogade rent av skadliga, det absolut mest befängda hon hört. Det mest skadliga är inte något av våra tre tidigare fyra akutsjukhus, utan det mest skadliga och befängda är i stället Landstinget som skall vara huvudman för något så viktigt som sjukvården, som nu tycks köra samma race mot Sollefteå Sjukhus som man kört mot Härnösands Sjukhus, och en ursäkt mot alla som upptas av upptagningsområdet för Sollefteå sjukhus är nog det minsta Miss Beertema kan kosta på sig, att i och med sitt uttalande idiotförklara en hel befolkning och en hel läkarkår och övrig vårdpersonal är absurt, dessa gör ett otroligt arbete som ingen utav er Landstingspolitiker någonsin har eller kommer att kunna prestera,

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “Läkarnas och Sollefteåbornas oro anses av Jaccomina Beertema som obefogad och befängd.”

    1. Man frågar sig bara när Landstinget och Miss Bertema och Mister Walberg och öveiga i Landstinget skall erkänna att de har misslyckats, och att det vi medborgare säger inte alls är så fel, och då spelar det ingen roll vem som sitter och bestämmer om röd, grön eller blå, de är alla av samma skrot och korn eller om man så villa alla i Landstingsledningen är lika goda kolsupare allihopa, och dialog med medborgarna har de och kommer de aldrig att vara intresserade av, för då kan de ju få brottas med sanningen och den vill de ju inte höra talas om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *