Stoppa nedrustningen i vården i Västernorrland och Sverige


Uppmaning till alla boende i Västernorrland och Sverige som värnar om en fungerande och säker vård besök websidan skriv under punkt kom och gör din röst hörd genom att skriva på uppropet med titeln stoppa nedrustningen i vården som skall översändas till Landstinget i Västernorrland och Socialminister Göran Hägglund
Gå gärna in på angiven www adress och stöd uppropet stoppa nedrustningen i vården. Då det handlar om att man nu tycks börja på samma vis mot Sollefteå Sjukhus som man gjorde när man lade ned Härnösands Sjukhus

Tack för ditt stöd

Andreas Menzel initiativtagare till uppropet

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *