Extern utredare lejs in av Landstinget för att utreda akutkirurgin i Västernorrland

Extern utredare lejs in för att utreda akutkirurgin i Länet, och åter ser det ut som om våra skattepengar går till en konsult som inte uträttar det inte uträttar det minsta. När skall Landstinget inse att det skall bildas förvaltningar under sjukhusen som ser till att sköta sjukhusens ekonomi och löpande verksamhet, Landstingets tid är förbi. det måste till en form av sjukvårdsorganisation som värnar om vården i Sverige och Västernorrland,och du som värnar om vården i Västernorrland uppmanas skriva under protesten stoppa nedrustningen i vården på skriva under punkt com. och skriva under protesten stoppa nedrustningen i vården i Västernorrland och Sverige.
Tack för ditt stöd

Andreas Menzel initiativtagare till detta upprop.
www.skrivaunder.com stoppa nedrustningen i vården

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “Extern utredare lejs in av Landstinget för att utreda akutkirurgin i Västernorrland”

  1. Sollefteå sjukhus skall naturligtvis vara kvar i sin nuvarande form och fortsätta att utvecklas med tiden.
    Landstinget har överlevt sig själv som organisation, allt måste med tiden förnyas och behovet av att kompetenta personer övertar både drift av sjukhus och sjukvård är skriande stort

    1. Ja tänk om vi medborgare och skattebetalare finge bestämma vad våra skattepengar till Landstinget skall användas till, då skulle många verksamheter eller hela Landstinget försvinna omedelbart.
      Och sedan ett råd besök gärna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *