Fråga till Länsmuseets chef i Västernorrland Lillian Rathe.

I Länsmuseets magasin förvaras flera mycket värdeföremål.Bland annat ett antal votivskepp efter Härnösands siste mästerlots Gunnar Wahlin. Ångermanlandsbrudar och många mycket värdefulla föremål från våra kyrkor. Många av dessa har legat i messets gömmor sedan åratal. Dessutom finns en mängd andra föremål som bara ligger där och förfaller, varför inte öka exponeringen av Museets föremål, vilket skulle kunna göra Länsmuseet Murberget mycket attraktivt året runt.
Hur många av de som överlämnat föremål till länsmuseet tror ni vet vad som hänt eller händer med dessa? De som överlämnat föremål till länsmuseet hade nog förväntat sig ett annat öde för de föremål som överlämnats till museet Förväntar mig snarast ett godtagbart svar från länsmuseets chef Lillian Rathe

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *