SOS Stoppa nerustningen i vården

SOS
Vädjan till alla som ser detta upprop.
Vi måste visa våra beslutsfattare i Lansting Riksdag och Regering
att vi har fått nog av nedrustningen i vården. Därför är det viktigt
att svenska folket snarast skriver på detta upprop för att visa att vården är en viktig fråga och att vi har fått nog av Landstingens ständiga nedskärningar i vården som drabbar såväl patienter som personal, något vi omöjligt kan acceptera, då det riskerar så väl patientsäkerheten som personalens arbetsmiljö och arbetssituation.
Tack för att ni inte väntar med era påskrifter, utan skriver på detta upprop omgående och sprider kännedom om detta upprop bland vänner och bekanta.

Initiativtagare Andreas Menzel Härnösand Sverige

http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden upprop

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *