SOS Har ni sett och skrivit på uppropet stopa nedrustningen i vården

SOS
Nu brådskar det att skriva på
Stoppa nedrustningen i vården är ett upprop som angår alla såväl ung som äldre. Och därför måste vi ge järnet för att visa våra beslutsfattare i Landsting Riksdag och Regering att frågan om en fungerande vård är viktig och angår oss alla ung som gamma.Därför vädjar jag till alla och hoppas jag på en snabbare takt med flera påskrifter varje dag. ingen skall tro att man inte behöver vården någon gång, och därför är det viktigt att vi är många som kräver omedelbart stopp för en fortsatt nedrustning i vården, med stopp för patienter i korridorer och sköljrum och andra olägenheter som drabbar såväl patienter som personal.
Målet är minst 1000-10000 underskrifter. så nu gäller det att alla som värnar om vården snarast uppsöker stoppa nedrustningen i vården och skriver på detta upprop som angår alla.

http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden

Vänta inte med att skriva på detta viktiga upprop som angår oss alla
Tack för alla snabba påskrifter

Andreas Menzel Härnösand initiativtagare till detta upprop som angår alla

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “SOS Har ni sett och skrivit på uppropet stopa nedrustningen i vården”

 1. Har varit yrkesverksam i 40 år, nu g glad o frisk pensionär.Under min tid fans en yrkeskategori , sjukvårdsbiträden .De hade sina salar , fanns alltid till hands för patienten, ansvarade för hygienen i sitt område. Patienterna hade en person på salen som var behjälplig med både patienthygienen och städning av ”salen” Dessutom oftast samma person. De gav en trygghet för pat, dessutom var det kliniskt rent överallt.

  1. Svar till Ingrid Persson
   Hej!
   Som du förstår så finns det en anledning till mitt upprop som jag hoppas att du vill skriva på.
   Anledningen till uppropet är just den otrygghet. de långa väntetiderna och många svikna löftena från i detta fall Landstinget i Västernorrland, en situation som dess värre råder på många platser i vårat avlånga land, alltså ingen rök utan eld, jag har kämpat för en fungerande vård i Västernorrland i åtminstone 20 års tid, då jag själv fått känna av konsekvenserna av de försämringar som skett och allt jämt sker i Landstingsvården, allt utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser, och numera vägrar våra beslutsfattare att föra dialog med
   oss/mig som medborgare och därför har jag startat uppropet stoppa nedrustningen i vården, alltså för att påvisa bristerna i vården både sett ur patientsynpunkt och personalens arbetssituation http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden i mitt svar bifogar jag länken till mitt upprop till våra beslutsfattare i Landsting, Riksdag och Regering som jag hoppas att du vill stödja och sprida kännedom om.
   Jag har till följd av problem med min hälsa sett otaliga akutmottagningar och vårdavdelningar under mitt snart 53 åriga liv och vet nyckat väl vad jag talar om och vill med mitt upprop, jag kämpar ur både eget intresse och har många med mig .

   Med vänlig hälsning

   Andreas Menzel

   Med vänlig hälsning

   Andreas Menzel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *