Uppropet stoppa nedrustningen i vården

SOS
Sedan i November ligger ett upprop med överskriften stoppa nedrustningen ii vården på http://www.skrivunder.com/stopppa_nedrustningen_i_varden. Eftersom läget vad gäller vården i Västernorrland är minst sagt bekymmersam med överbeläggningar och personal som snart inte orkar längre, vilket får återverkningar på hela vården så trodde jag detta upprop skulle skrivas på i rask takt för att visa våra beslutsfattare i Landsting, Riksdag och regering att vi som boende i Sverige och Västernorrland och nu ställer jag ännu en gång frågan till Sveriges och Västernorrlands befolkning vad är en fungerande vård värd? Tycker ni/vi att det är en viktig fråga så hoppas jag att påskrivandet tar fart omgående för att visa våra beslutsfattare att nu har vi fått nog av nedrustningen i vården.

Tack för att alla skriver på detta upprop omgående

Andreas Menzel initiativtagare till ett upprop som angår alla

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *