Landstingets supande vid representation måste omedelbart stoppas.

Enligt uppgifter i tidningen Ångermanland onsdag 2014-03-05 får Landstinget bjuda på alkoholhaltiga drycker vid representation till och med whisky tycks vara tillåtet.
Men av två skäl måste det anses totalt olämpligt att Landstinget nyttjar alkoholhaltiga drycker vid representation.
för det första är Landstinget en instans som skall verka för folkhälsa och därmed måste det anses direkt olämpligt med alkoholhaltiga drycker i samband med representation.
För det andra är ju Landstingets ekonomi ständigt i botten så mer än lättöl och bordsvatten skall vara det som tillåts vid representation, om man nu överhuvudtaget skall ägna sig åt representation
Representation är dyra affärer som vi skattebetalarfe får betala, vilket absolut inte kan anses lämpligt med tanke på de ständiga nedskärningarna i vården.

Jag kräver omedelbart svar från Per Walberg innehållande ett antal liften
Löfte 1 Ingen alkoholförtäring vid representation
Löfte 2 Ingen fortsatt nedrustning i vården
Löfte 3 Svara omedelbart med dag och tid för ett sammanträffande med representanter för så väl Majoritets som oppositionspartierna i Landstinget för nu är måttet rågat.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *