Varning för ficktjuvar

En varning om uppmärksamhet.
För närvarande har en grupp utlånare dykt upp i Härnösand. Dessa går omkring med rosor påkallar uppmärksamhet och när de fått tillräckligt med uppmärksamhet börjar de att försöka att komma åt fickorna, där man oftast har plånbok och nycklar och andra värdeföremål .Under onsdagsförmiddagen smög dessa personer omkring i sambiblioteket i Härnösand, en plats som man förknippar med ordning och reda, vilket det även är. Men tyvärr förekommer det sådant som denna personal inte har möjlighet att bevaka, så det gäller att se upp lite extra så att man har allt med sig när man går där i från. Lämna alltså inga värdeföremål utan uppsikt, det kan bli dyrt och besvärligt om man har riktigt otur.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *