Förtroende för vården i Västernorrland rasar.

Enligt den senaste mätningen har bara var annan förtroende för Landstingets Hälso och Sjukvård i Västernorrland, vilket är den sämsta siffran i hela Landet. Endast 13 % av Länsborna har mycket stort förtroende för vården medan 37% har ganska stort förtroende för vården, enligt Ingeborg Viksten ansvarig politiker för primärvårdsfrågorna anser hon de presenterade siffrorna som förfärliga, men inget som i och för sig förvånar eftersom Landstinget ständigt raserar och skär i just vården och därmed rasar givetvis förtroendet för vården, vilket i sig inte behöver innebära att man tappat förtroendet för själva vården utan kanske snarare är kritisk till tillgängligheten och orolig för felbedömningar och felbehandlingar eftersom personalresurserna ständigt skärs ned och då kan man inte utesluta risken för felbedömningar och felbehandlingar. Hur sådant kan prisas av vårat kungahus är ofattbart. De måste antingen ha invaggats i någon felaktig information och förhoppning eller måste vårat kungahus ha fått mycket vilseledinformation från Landstingets ansvariga för Hälso och Sjukvårdsfrågor Per Wahlberg och Ingeborgs Viksten efterkom uppgifter i tidningen Ångermanland Onsdag den 26/3 ger en sannare information från just vårdpersonalen som bedömer läget som kaotiskt. så en Uppmaning till Ingeborg Viksten Per Wahlberg med flera när ni går ut och talar om vården och vårdsituationen i Västernorrland så håll er till sanningen.
Det är att beundra vårdpersonalen vårdpersonaklen alltid uppträder trevligt och korrekt något som är ett under med tanke på den omänskliga arbetsbelastning och arbetssituation som des arbetsgivare Landstingetutsätter dem för

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *